Bokset seg opp i systemet

Feb 05 2014

Bokset seg opp i systemet

by Tom in News

Thulasi er født dalit, «kasteløs», og jente, dermed er hennes muligheter i India få. Fast bestemt på å få mer ut av livet enn hva samfunnet tilbyr henne, forlater hun fam­ilien, begynner å bokse og legger ned utallige trenings­timer for å bli en av de beste utøverne i India. Thulasi må kjempe både innenfor og utenfor bokseringen, stilt over­for seksuell trakassering, press om arrangert ekteskap og et samfunn som ikke verdsetter det hun har å gi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lørdag 8/2 kl. 18:30 vises filmen Light Fly, Fly High på Victoria kino i Oslo. Dette er en av filmene som vises under dokumentarfilmfestivalen Human Rights Human Wrongs.

Daglig leder i FIAN Norge vil ha en samtale med regisørene Beathe Hofseth og Susann Østigaard etter filmen.