Invitasjon til fagforum

Jan 23 2013

Invitasjon til fagforum

by Tom in News

Stalin K. Foto fra Wikipedia.

Fredag 8. februar inviteres alle som arbeider i eller overfor land preget av kastebasert diskriminering til åpent fagforum i Dalitnettverket. I tillegg til en rundeborssamtale vil regissør av dokumentaren India Untouched, Stalin K, komme for å snakke om kastediskriminering og hvordan han bruker dokumentarfilm for å få dalitenes inhumane situasjon på dagsorden. Vi ønsker å skape et møtepunkt for norske aktører i kasterammede land, og legger opp til en aktiv dialog om hvordan norsk sivilsamfunn og myndigheter forholder seg til kastediskriminering i sitt arbeid. Vi vil også kort informere om Dalitnettverkets aktiviteter samt planer for 2013.

Meld deg på til her, merk eposten “påmelding fagforum”

Tid: Fredag 8. februar
kl. 13.30 – 14.45: Fagforum (åpent)
Sted: Utviklingshuset på Brynjulf Bulls plass 2